Me Ballkon

Pamje Fantastike

Dhomë Dopio

Kjo dhomë dopio përmban një krevat dopio, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada HotelKsamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Dhomë Dopio

Kjo dhomë dopio përmban një krevat dopio, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada HotelKsamil, i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Me Ballkon

Pamje Fantastike

Dhomë Familjare

Dhoma familjare përmban një krevat dopio plus dy tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada HotelKsamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Me Ballkon

Pamje Fantastike

Dhomë Familjare

Dhoma familjare përmban një krevat dopio plus dy tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada HotelKsamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Me Ballkon

Pamje Fantastike

Me Ballkon

Pamje fantastike

Dhomë Dopio / Dyshe me Ballkon

Kjo dhomë dopio/dyshe përmban dy krevat tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada HotelKsamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Dhomë Dopio/Dyshe

Kjo dhomë dopio/dyshe përmban dy krevat tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada HotelKsamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Me Ballkon

Pamje Fantastike