Dhomë Dopio / Dyshe me Ballkon

Kjo dhomë dopio / dyshe me ballkon përmban dy krevat tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada Hotel në Ksamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

TV

null

2 krevat tek

null

Ballkon

null

Frigorifer

Dhomë Dopio / Dyshe me Ballkon

Kjo dhomë dopio / dyshe me ballkon përmban dy krevat tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada Hotel në Ksamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

TV

null

2 krevat tek

null

Ballkon

null

Frigorifer