Dhomë Familjare me Ballkon

Dhoma familjare përmban një krevat dopio plus dy tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada Hotel në Ksamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

TV

null

2 kreva tek + 1 Dopio

null

Ballkon

null

Frigorifer

Dhomë Familjare me Ballkon

Dhoma familjare përmban një krevat dopio plus dy tek, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada Hotel në Ksamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

TV

null

2 tek + 1 krevat dopio

null

Ballkon

null

Frigorifer