Mirësevini në Inada Hotel

Inada Hotel ndodhet në Ksamil, 3.4 km nga Parku Nacional i Butrinitit. Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV me stacione kabllore. Stafi gjithashtu ofron dhe shërbim aeroporti për turistët. Inada Hotel ofron disa dhoma me pamje nga liqeni. Jeni të mirëpritur për të kaluar pushime larg zhurmës dhe pranë detit të mrekullueshëm të Ksamilit.

Mirësevini në Inada Hotel

Inada Hotel ndodhet në Ksamil, 3.4 km nga Parku Nacional i Butrinitit. Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV me stacione kabllore. Stafi gjithashtu ofron dhe shërbim aeroporti për turistët. Inada Hotel ofron disa dhoma me pamje nga liqeni. Jeni të mirëpritur për të kaluar pushime larg zhurmës dhe pranë detit të mrekullueshëm të Ksamilit.

Shërbimet Tona

bicycle-parking

FACILITETE

Parkim falas

wifi-connection

FACILITETE

Wifi falas

world

FACILITETE

Staf multilingual

child

FACILITETE

Dhoma familjare

REZERVO TANI DHOMËN TËNDE

Pranë detit me një pamje fantastike të liqenit të Butrintit

REZERVO TANI DHOMËN TËNDE

Pranë detit me një pamje fantastike të liqenit të Butrintit