Dhomë Dopio me Ballkon

Kjo dhomë dopio përmban një krevat dopio, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada Hotel në Ksamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

TV

null

Krevat dopio

null

Ballkon

null

Frigorifer

Dhomë Dopio me Ballkon

Kjo dhomë dopio përmban një krevat dopio, një ballkon dhe facilitete të tjera. Inada Hotel në Ksamil i ofron turistëve dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Shërbime në dhomë

null

Ajër i kondicionuar

null

TV

null

Krevat dopio

null

Ballkon

null

Frigorifer